Субота, 20 Квітня 2024 р.
31 Липня 2015

А ДЕКОМУ НИНІ ГАРЯЧЕ

А ДЕКОМУ НИНІ ГАРЯЧЕСередина літа – пора, коли в нашому місті спорт, здається, йде у відпустку разом із кам’янчанами. Себто, місцевих новин небагато. Але від гіперактивних тхеквондистів «затишшя» чекати не доводиться.

У СК «Чайка» перша приємна звістка – придбання електронних жилетів і шоломів. Такої інновації нашим тхеквондистам не вистачало для міжнародних змагань.

– На жилетах і шоломах виставляємо вагову категорію спортсмена, електроніка сама визначає кількість набраних балів. Якщо ти вдарив точно, але не сильно – бали за удар не зараховуються, – розповідає тренер Сергій Чайка. – Тепер ми вивчаємо роботу цих обновок та напрацьовуємо техніку. Із коштами допомагали чимало підприємців, яким ми дуже вдячні, а найбільше – Сергію Кротіку.

А ДЕКОМУ НИНІ ГАРЯЧЕЖилети швидко знайшли застосування, адже графік спортсменів насичений. 24 липня кам’янчани змагалися у міжнародному турнірі в Коломиї, звідки привезли 5 медалей. 25-27 липня в Кам’янці відбувся тренувальний збір, де компанію нашим спортсменам склали гості з Литви і ОАЕ. А вже 7 серпня в Емірати наші земляки вирушать на півторатижневий тренувальний збір і змагання.

На 20 серпня в них заплановано чемпіонат України серед юніорів у Одесі, а на останні дні місяця – етап Кубка світу в Польщі.

Гаряче літо в наших тхеквондистів, нічого не скажеш!