Четвер, 28 Березня 2024 р.
28 Серпня 2015

ПРИЇХАЛИ СИЛЬНІ ГОСТІ

ПРИЇХАЛИ СИЛЬНІ ГОСТІБадмінтон у Кам’янці-Подільському виходить на новий рівень. Якщо раніше кам’янецькі ентузіасти проводили лише внутрішньоміські змагання, то «Патріотичний турнір», присвячений Дню Незалежності, що відбувся 20-21 серпня, набув статусу міжобласного. Змагатися приїхали й гості з Вінниці та Львова. Всього взяли участь півсотні гравців.

Заодно турнір став «лакмусовим папірцем» для кам’янчан, адже дав змогу порівняти себе із бадмінтоністами серйозного рівня. Звісно, «тягатися» з містами, де спортсмени тренуються вже багато років, для наших гравців було непросто.

Серед хлопців до 14 років усі призові місця посіли вінничани. Схожа ситуація і серед 14-річних дівчат, але вінничанок було лише двоє, тож ІІІ місце – в нашої Олександри Борелюк.

У змаганнях жінок найкращі результати у двох львів’янок, третьою стала кам’янчанка Катерина Варик.

У чоловіків суперників з інших міст не було. До фіналу вийшли Вадим Мещишин, Руслан Демчинський, Дмитро Бойко та Віталій Круглецький. На жаль, чоловіки в рамках турніру не встигли визначити переможця. Тож найкращого оберуть під час іншого турніру.

Також змагалися у міксті. Перемогла кам’янецько-львівська пара: Дмитро Бойко і Роксолана Фартух; ІІ місце у Вадима Мещишина і Крістіни Величко; ІІІ – Віталія Круглецького і Катерини Варик.

Організатор змагань Дмитро Бойко.

Основні спонсори: піцерія «МакСмак», заклад харчування «Chicken Hut», ігровий клуб «GO».