П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
9 Жовтня 2015

А ОЧКО БУЛО ТАК БЛИЗЬКО

А ОЧКО БУЛО ТАК БЛИЗЬКО		Кам’янецьке «Поділля» видало в чемпіонаті України з мотоболу матч, у якому інтрига трималася до останніх секунд. Утім все одно 6 жовтня вдома поступилися новосанжарівському «Колосу» – 1:2.

Мабуть, найбільшою родзинкою цього матчу було те, що багаторічний гравець і капітан «Поділля» Віталій П’янов цього разу грав проти кам’янецької команди. Минулого сезону житель Вознесенська П’янов «тягнув» усю гру «Поділля», але результатів це не принесло. Тож очільники нашої команди вирішили, що запрошувати легіонера недоцільно, тим паче, якщо ми ставимо за мету виховувати своїх гравців.

Перед грою Віталій П’янов тепло привітався з колишніми партнерами. Зате на полі був дуже активним, часто бив по воротах, але забити гол йому не вдалося. Це зробив інший гравець «Колоса» на початку гри. Мінімальний рахунок протримався до кінця третьої чверті – «Поділля» тримало удар. У четвертому таймі «Колос» забив знову, але кам’янчанин Денис Кшемінський у контратаці, проїхавши з м’ячем півполя, відповів точним ударом. В останні хвилини «Поділля» намагалося зрівняти рахунок, створювало небезпечні моменти, але безуспішно. Втім на оплески глядачів заслужило – мабуть, це була найкраща гра нашої команди в цьому чемпіонаті.

13 жовтня, о 17.30, «Поділля» проведе останній цього року матч української першості. Суперник – чинний чемпіон України – вознесенський «Восход».