Субота, 20 Квітня 2024 р.
16 Жовтня 2015

ДО ЗУСТРІЧІ В НОВОМУ СЕЗОНІ!

ДО ЗУСТРІЧІ В НОВОМУ СЕЗОНІ!Кам’янецьке «Поділля» провело останню гру в цьогорічному чемпіонаті України з мотоболу.

13 жовтня ми приймали вознесенський «Восход». Звісно, переграти чемпіона України, який і в цьому сезоні бореться за найвищу сходинку, кам’янчанам ще не до снаги. Втім «Поділля» створювало небезпечні моменти і забило один гол – у четвертій чверті відзначився Денис Кшемінський (для нашого найкращого бомбардира це третій гол у цьому чемпіонаті). Значно більше забив «Восход», який переграв кам’янчан із рахунком 8:1.

Щодо глядачів, то відзначимо присутність на стадіоні багатьох школярів, які змогли безкоштовно відвідати матч. Раніше ми помічали організовані групи військових ліцеїстів і дітей з інтернатів Хмельниччини. Це акції від Благодійного фонду «МіСт» ім.М.Савенка, представники якого, наголосимо, не беруть участі у виборчих перегонах. А ще матч відвідала знімальна група спортивної студії Валентина Щербачова. Їх запросив президент фонду Сергій Ісаєнко для зйомок телепередачі, присвяченої 50-річчю кам’янецького мотоболу, яке клуб святкуватиме наступного року.

Остаточної турнірної таблиці чемпіонату ще немає (залишилося декілька матчів у інших команд). Утім «Поділля» явно перебуває внизу без очок. Ситуація прогнозована, але в наступному сезоні ми вже можемо очікувати від молодої команди кращих результатів.