Четвер, 28 Березня 2024 р.
6 Листопада 2015

«BENZIN» ДОБРЯЧЕ РОЗПАЛИТЬ!

«BENZIN» ДОБРЯЧЕ РОЗПАЛИТЬ!Квадроцикли, баггі, джипи, водяні та звичайні мотоцикли, паратрайки та багато музики! Це все можна буде безкоштовно побачити і почути 14-15 листопада на околицях с.Колибаївка, де відбудеться технофестиваль екстремальних видів спорту «BENZIN». Саме йому було присвячено прес-конференцію, яка відбулася 3 листопада в прес-центрі міськради.

Головними спортивними подіями фестивалю стануть фінал чемпіонату України «Ukrainian Cross Country» та квадротриал на кубок ТОВ «Український кристал», що стартуватимуть із 10.00.

Серед найсильніших гонщиків країни змагатимуться й кам’янецькі екіпажі. Розважатимуть глядачів показові виступи з мотокросу, БРДМ- та аквабайк-шоу, літатимуть паратрайки, працюватиме тир для стрільби з лука. А ввечері глядачів «запалюватимуть» музичні гурти. Під час фестивалю можна буде пообідати в польовій «екстрим-кухні», організатори обіцяють здивувати й гастрономією. Дістатися до місця події охочі зможуть автобусом, що від’їжджатиме від готелю «7 Днів» о 9.00, 10.00, 14.15 та повертатиметься до міста о 21.00-22.00.

«BENZIN» із партнерами організовує ГО «Відкрита асоціація готельєрів і рестораторів Кам’янця-Подільського».

– Після того, як у травні ми успішно провели етап чемпіонату країни із кантрі-кросу, Федерація автоспорту України зацікавилася Кам’янцем і запропонувала надалі проводити такі змагання, – розповідає співорганізатор і спортсмен Геннадій Трушев. – Тож ми вирішили, що настала пора масштабнішого дійства.

– У такому форматі в Україні технофестивалі ще не проводилися, – додає готельєр Анатолій Ковальський. – Чимало подій у Кам’янці відбудуться вперше. Якщо дозволить погода, то до нас прилетять одномоторні літаки, аби показати шоу. Літатимуть дельтаплани на моторах, повітряні кулі. Крім безкоштовного перегляду змагань, можна буде за помірну ціну самому прокататися на мотоциклах, квадроциклах, баггі чи БРДМі. Кожен зможе для себе щось знайти. Організуємо й окремі розваги для дітей, які прийдуть на фестиваль.

Погода на заваді не стане, навпаки – чим більше болота на трасі, тим цікавіші змагання.

У переддень, 13 листопада, вулицями міста відбудеться автопробіг учасників, аби привернути увагу кам’янчан до дійства. Детальнішу програму фестивалю читайте у наступному номері «Подолянина».