П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
13 Листопада 2015

ЗАБАВА З «ДЖУНГЛЯМИ»

ЗАБАВА З «ДЖУНГЛЯМИ»«Мафія», «Дженга», «Диксит», «Дикі джунглі», «Доббль» – вам відомі ці речі? Це все веселі настільні ігри на логіку, психологію, швидкість думки та спритність рук. 10 листопада вперше у Кам’янці-Подільському відбувся чемпіонат із настільних ігор.

Змагання проводилися в закладі харчування «Chicken HUT», який спонсорував і призи учасникам. Організували турнір Дмитро Бойко та Руслан Константинів. А участь брали як досвідчені гравці, так і випадкові відвідувачі закладу (всього близько півсотні учасників).

У грі «Диксит» («Асоціації») перемогла Ангеліна Єфименко; ІІ місце – Віолетта Грищук; ІІІ – Тетяна Генник.

Гра «Дженга» полягає в будуванні багатоповерхової башти з дерев’яних брусків – тут змагалися переважно школярі.

І місце – Вікторія Каправа; ІІ – Ольга Ількович; ІІІ – Богдан Дишлевич.

«Дикі джунглі» та «Доббль» – ігри з картками, які потребують швидкої реакції. В першій грі перемогла Інна Луцик; ІІ – Галина Комарніцька; ІІІ – Юрій Ленніков. У «Добблі»: І – Галина Комарніцька; ІІ – Олексій Столяр; ІІІ – Олександр Гуменюк.

Психологічну рольову гру «Мафія» проводив Олександр Цимбалюк, який має досвід участі у всеукраїнських і міжнародних змаганнях. Перемогу святкувала Світлана Денисюк, а от іншими призерами стали… кияни, яких «вітер заніс» до нашого міста.