П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
20 Листопада 2015

ЗАКАРПАТСЬКИЙ БАР’ЄР

Іноді психологія у спорті відіграє не меншу роль, ніж майстерність. Як приклад, ігри ІІІ туру першої ліги чемпіонату України з баскетболу: кам’янецьке «Ді Ді Бао» приймало БК «Ужгород-УжНУ».

ЗАКАРПАТСЬКИЙ БАР’ЄРУ команді «Ді Ді Бао» відбулися відчутні кадрові зміни. Дмитро Неволін, який раніше виділявся спритністю, перейшов грати за суперлігову «Говерлу» з рідного Івано-Франківська. Зате побачили ми нових гравців-легіонерів із Києва і Вінниці: Євгена Морозова та Володимира Фурмана, також приїхав Ярослав Бондар, який уже мав досвід гри за нашу команду. На паркеті очевидним лідером «Ді Ді Бао» виглядав Анатолій Конєв, котрий на початку цього сезону влився в колектив.

БК «Ужгород-УжНУ» став справжнім випробуванням для кам’янецької команди, адже це один із лідерів групи «Захід» першої ліги. Суперники й виглядали зібранішими. «Ді Ді Бао» 14 листопада намагалося зігратися новим складом, утім найбільшою проблемою кам’янчан були їхні неточні кидки. Ужгородці збільшували свій очковий відрив, і здавалося, що справа йде до розгромної поразки. Але в останній чверті

«Ді Ді Бао» дивовижним чином змінилося і видало потужну гру: щоб зрівняти рахунок, не вистачило 4 очок – 57:61.

Часто в нашої команди так складається, що другий поєдинок вона проводить сильніше, ніж перший. Але це був не той випадок. У неділю в «Ді Ді Бао» гра зовсім не пішла, кам’янчани поступилися розгромно – 48:96.