П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Грудня 2015

ТРАДИЦІЙНИЙ ТУРНІР – ТРАДИЦІЙНІ ПЕРЕМОЖЦІ

Фото Олексія РєзінаВсеукраїнський турнір із вільної боротьби пам’яті Валентина Алексійчука, котрий уже вдванадцяте відбувся в нашому місті, зберігає статус масштабних і добре організованих змагань. 12-13 грудня в спортзалі військового ліцею змагалися понад 270 учасників у двох вікових категоріях (2001-03 рр.н. і 2004-06 рр.н.) та у 20 вагових категоріях із 17 міст України, а також Молдови, Словаччини і Польщі.

Кам’янецька збірна (ДЮСШ №2 і СК «Подолянин») посіла І місце серед 23 команд. В особистому заліку переможцями стали: Олег Яковенко

(в/к до 35 кг), Вадим Руденюк

(в/к до 46 кг), Марк Шатурський

(в/к до 54 кг), Микола Хращевський (в/к до 58 кг), Данило Стасюк

(в/к до 85 кг). Причому Яковенко, Руденюк, Шатурський і Стасюк тріумфували в цьому турнірі й торік. Також потрапили у призери: ІІ місце – Степан Фещенко, Давид Костинюк, Юрій Кожухар, Станіслав Сулятицький; ІІІ – Артур Дзямба, Назар Валерський, Борис Басістий, Єгор Горох, Ігор Гаврількевич, Олександр Онуфрієв, Денис Панченко та Наталія Стецюк.

Тренери: Володимир Костинюк (організатор турніру), Валентин Негода, Віталій Малєнков, Василь і Дмитро Пасенки, Віктор Фурман, Ігор Семаньків.

Подяка за допомогу підприємцям Сергію Самсонюку, Івану Руденюку, Віталію Шатурському, Борису Басістому, Олегу Шупарському та батькам юних спортсменів.