П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
25 Грудня 2015

ДОМАШНІ СТІНИ НЕ ДОПОМОГЛИ

ДОМАШНІ СТІНИ НЕ ДОПОМОГЛИУ ІІІ з’їзному турі групи «С» чемпіонату області з футзалу, що 20 грудня відбувся у спортзалі НВК №17, кам’янецьким командам не таланило.

У першій грі зустрілися наші команди. «Фортеця-К-ПНУ» атакувала більше, але «Фортуна» відповідала гострими випадами, один із яких завершився голом Вадима Гриська. Але в другому таймі команда К-ПНУ додала агресії, і гра пішла в одні ворота. Руслан Марцінковський, Алішер Якубов, Ростислав Морозов, Владислав Полторацький і двічі Олександр Заяць довели рахунок до 6:1.

У наступній грі «МіДіАн» із Чемеровеччини обіграв дунаєвецький «Газовик» – 6:3.

Однак грою туру був поєдинок лідерів «Фортеці-К-ПНУ» і «Дунаївців» (нагадаємо, що в першому колі наша команда перемогла – 2:0). Кам’янчани ніби й показували кращий рівень гри, але знову пропустили першими. Бажаючи відігратися, «Фортеця-К-ПНУ» пішла у ва-банк, залишивши порожніми ворота, грала з 5-ма польовими гравцями, за що й поплатилася – пропустила ще два м’ячі. Остаточний рахунок – 0:3, ризик себе не виправдав. Якби кам’янчани пропустили на один гол менше – втрималися б на І місці, а так пропустили вперед «Дунаївці» за сумою особистих зустрічей.

Таблиця результатівЗавершувався тур грою «Фортуни» проти «МіДіАна». Знову Вадим Грисько в першому таймі відкрив рахунок. Чемерівчани зуміли відігратися і вийти вперед, але цього разу команда нашого району двічі наздоганяла суперника (голи забивали той же Грисько і Артур Савченко). Та на останніх хвилинах «МіДіАн» встановив рахунок 3:4. «Фортуна» вкотре програє, але доводить, що вона – серйозний суперник.

Наступний тур відбудеться вже після Нового року.