Субота, 27 Квітня 2024 р.
15 Січня 2016

ЩЕ ОДИН МАЙСТЕР І 407 МЕДАЛЕЙ

Влада Нарольська16-річна кам’янецька тхеквондистка Влада Нарольська в перші дні нового року отримала хороший стимул для подальших досягнень – посвідчення майстра спорту України.

Влада – корінна кам’янчанка, тхеквондо займається з 11 років. Недавно вона поїхала навчатися в ліцей у Хмельницькому, тож нині почергово відвідує тренування в хмельницького тренера Сергія Пісоцького та кам’янецького – Сергія Чайки. Звання майстра спорту Влада здобула завдяки перемозі у чемпіонаті України серед молоді. Згодом у молодіжному чемпіонаті Європи Нарольська посіла V місце. Загалом же у Влади хороші перспективи стати відомою спортсменкою, адже вона виступає у вищих вагових категоріях, де менша конкуренція.

Зазначимо, що в СК «Чайка» вже 7 тхеквондистів мають звання майстра спорту України та двоє – майстра спорту міжнародного класу (загалом у місті їх ще більше). До речі, кам’янецький клуб тхеквондо підбив підсумки 2015 р., який виявився мегаврожайним. Вихованці СК «Чайка» на міжнародних турнірах (у тому числі на етапах Кубка світу, чемпіонатах Європи) вибороли 15 золотих, 10 срібних і 19 бронзових медалей. На чемпіонатах України: 17 золотих, 5 срібних, 14 бронзових. На чемпіонатах області, всеукраїнських турнірах та інших змаганнях – ще 327 медалей різного гатунку. Всього – 407 медалей! Тренували спортсменів Сергій Чайка, Віктор Фельвашніков і Дмитро Гринчук.