П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
18 Березня 2016

ВИГРАЛИ ТРИ СІМКИ

Кам’янецькі кікбоксери, після успіху на Кубку України, готуються до міжнародних змагань.

ВИГРАЛИ ТРИ СІМКИ10-13 березня в Івано-Франківську відбувся фінальний етап Кубка України з кікбоксингу серед дорослих. Кам’янчани з ДЮСШ №2 відзначилися медалями: Роман Головатюк – І місце (пойнт-файтинг), ІІ (лайт-контакт); Владислав Гандзюк, Олександр Назарчук, Жанна Радюк – ІІІ місце (лайт-контакт). Тренер Анатолій Лабатюк.

За підсумками трьох етапів Кубка України, кам’янчани здобули по сім золотих, срібних і бронзових медалей. Це допомогло Хмельницькій області посісти в командному заліку ІІІ місце (після Київської та Харківської областей).

Павло Кондратов, Роман Головатюк і Жанна Радюк мають можливість у складі збірної України змагатися на етапі Кубка Європи (28 квітня – 2 травня, Польща) та Кубка світу (12-15 травня, Угорщина). Втім кошти на поїздки їм доведеться шукати самим. ФКУ оплатить лише виступи у чемпіонаті Європи, що відбудуться у жовтні в Туреччині та листопаді – у Греції. До речі, у Кам’янці є небагато спортсменів, які досягають такого рівня в дорослих змаганнях. Тому наставник кікбоксерів Анатолій Лабатюк просить меценатів про допомогу.

Реквізити міської Федерації кікбоксингу: ЦФ ПАТ «КредоБанк», МФО 325365, код ЄДРПОУ 35605616, номер картки: 2600101506977.

Подяка за фінансову допомогу ПП Сергію Кротіку, Андрію Конюшенку та Віталію Шаповалову.