Субота, 20 Квітня 2024 р.
1 Квітня 2016

ТИТУЛ, ЯКОГО НЕ ВИСТАЧАЛО

«Атланта», що представляє с.Гаврилівці, стала чемпіоном району з міні-футболу.

Турнірна таблицяФінал Вищої ліги чемпіонату відбувся 26 березня на майданчику зі штучним покриттям с.Довжок. Змагалися 4 найкращі команди групового етапу.

Результати матчів: «Фортуна» (Козак) – «Октава» (Слобідка-Рихтівська) – 2:2; «Атланта» (Гаврилівці) – «Товтри» (Нігин) – 5:4; «Фортуна» – «Атланта» – 4:9; «Товтри» – «Октава» – 6:10; «Фортуна» – «Товтри» – 7:7; «Октава» – «Атланта» – 0:0.

Доля призових місць вирішувалася в останньому турі. У грі за бронзові медалі «Фортуну» влаштовувала нічия з «Товтрами». За дві хвилини до закінчення гри нігинські ФК Атлантафутболісти вигравали – 7:5, та «Фортуна» на останніх секундах таки зрівняла рахунок. Схожа ситуація склалася і у вирішальній грі між «Атлантою» та «Октавою». Перших цілком влаштовувала нічия – і вони її відстояли. «Атланта», котра свого часу ставала чемпіоном району з великого футболу, вперше одержала такий титул і в міні-футболі.

Найкращим гравцем визнали Олександра Пастуха («Атланта»), найкращим воротарем – Віталія Рибарчука («Октава»), найкращим бомбардиром з 15 м’ячами став Олександр Заяць («Октава»).

А вже 9-10 квітня в районі стартує футбольний Кубок пам’яті Анатолія Крупицького, в якому братимуть участь 32 команди.