П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
1 Квітня 2016

«ФОРТЕЦЯ» НЕПРИСТУПНА ДЛЯ «ГРОМАДИ»

Товариський футбольний матч між кам’янецькою «Фортецею-К-ПНУ» та «Громадою» зі станції Дунаївці, що відбувся на стадіоні національного університету, закінчився розгромною перемогою нашої команди – 6:2.

Це був типовий весняний футбол, коли на перше місце виходить позиційна і силова боротьба, а не тактика. Втім цього дня нападники грали краще від захисників, тож голів не бракувало.

«ФОРТЕЦЯ» НЕПРИСТУПНА ДЛЯ «ГРОМАДИ»Крім того, «Громада» приїхала не в повному складі, тому «Фортеця» позичила їй трьох гравців, один з яких – Олександр Заковоротний – став автором «громадських» голів.

Спочатку команди обмінювалися неточними дальніми ударами, а забивати почали з меж штрафного майданчика. За «Фортецю» точними ударами відзначилися Владислав Тимощук та Артем Сосніцький, після чого наша команда пропустила гол. Згодом суперники обмінялися небезпечними штрафними ударами, але якщо кам’янчанин Володимир Муляр красиво забив, то удар суперника відбив воротар Ярослав Гаращук.

Після перерви тренер «Фортеці-

К-ПНУ» Іван Стасюк дав можливість проявити себе молодшим гравцям. «Громада» дещо вирівняла гру і навіть скоротила рахунок, але потім знову «підсіла». Богдан Соловей, Ростислав Морозов та Олександр Гладиш відзначилися видовищними голами.

До чемпіонату області, який розпочнеться на початку травня, кам’янецька команда планує провести ще декілька спарингів.