Субота, 20 Квітня 2024 р.
15 Квітня 2016

ПРОРИВ «ДІ ДІ БАО»

Нинішній ігровий сезон уже став найуспішнішим в історії нашої баскетбольної команди «Ді Ді Бао». 8-10 квітня кам’янчани вдома вперше вибороли вихід до заключного раунду змагань групи «Захід» першої ліги України.

ПРОРИВ «ДІ ДІ БАО»Цьогоріч система плей-оф змінилася. Чотири найкращі команди підгрупи «Захід-Південь» між собою визначали двох учасників фінальної частини. Вперше цей етап відбувся в нашому місті, суперниками кам’янчан стали івано-франківський «Вамбуд», сарненський «Маяк» і БК «Львів».

Першу гру «Ді Ді Бао» провело проти «Маяка». Кам’янчани впевнено розпочали і довели справу до перемоги – 72:61. Найбільше очок нам принесли Сергій Прімак (25) та Анатолій Конєв (23).

А от за результат із «Вамбудом» прикро. «Ді Ді Бао» впродовж трьох чвертей було попереду. Лише за 4 хвилини до кінця гри іванофранківці зрівняли рахунок, а потім вирвали перемогу – 68:76. У цій грі відзначимо кам’янчан: молодого Євгена Харламповича (22 очки) та Дмитра Неволіна (19), який відзначався 3-очковими кидками.

Протистояння з БК «Львів» стало вирішальним, наша команда минулої помилки не повторила. Кам’янчани знову три чверті лідирували з невеликим відривом, а в останній 10-хвилинці додали обертів і перемогли з переконливим рахунком – 86:67. Найбільше очок приніс Неволін (26).

Отож, до фінальних змагань групи «Захід» вийшли «Ді Ді Бао» і «Вамбуд» (з максимальним результатом). Ігри розпочнуться через тиждень, імовірно, в Івано-Франківську.