Четвер, 18 Квітня 2024 р.
22 Квітня 2016

НА ЗМАГАННЯ – ЯК НА СВЯТО

НА ЗМАГАННЯ - ЯК НА СВЯТОЧим завжди відзначається чемпіонат області з легкоатлетичних метань, присвячений Фаїні Мельник та Анатолію Бондарчуку, то це розкішною церемонією відкриття з розважальними заходами і виступами високопосадовців. Утім спортивне видовище теж захоплювало.

Змагання проводилися 14-15 квітня на стадіоні К-ПНУ ім.Івана Огієнка. Кам’янчани у домаш-ніх змаганнях показали найкра-щий результат серед інших міст. Чемпіонами в дорослій категорії стали: Олександр Пінтак (спис, 53,3 м), Анастасія Микитюк (спис, 33,13 м), Валентина Загоруйко (диск, 53,56 м).

Серед юніорів перемогли: Людмила Гулай, Костянтин Райтаровський (диск), Олександр Стефанюк (спис). Відзначимо хороші результати Андрія Сабова (ІІ місце, диск і ядро). Серед кадетів Дарія Лісова одночасно перемогла в метанні списа, диска і ядра. Чемпіонами в метанні списа стали і Роман Дьомін та Дмитро Буковський із Гуменців. Їхній наставник Микола Дубчак переміг серед ветеранів (спис). У цій же категорії чемпіонкою стала Олена Поблічко (диск).