П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
29 Квітня 2016

ОЛЕГ ІЗ ЧЕМПІОНСЬКИМ ПОЯСОМ

ОЛЕГ ІЗ ЧЕМПІОНСЬКИМ ПОЯСОМСпортсмен кам’янецького бійцівського клубу «Гуни» Олег Хачатуров став чемпіоном України зі змішаних єдиноборств ММА серед професіоналів.

Чемпіонат проводився 24 квітня в Борисполі. Власне його родзинкою став бій за чемпіонський титул у в/к до 70 кг між Олегом Хачатуровим і Віталієм Лутом із Чернігова. До цього бою Олег готувався під керівництвом тренера Юрія Нестеровсього впродовж півтора місяця. Поєдинок тривав усі три раунди (тривалість раунду – 5 хв.). Кам’янчанин переміг за очками, здобувши чемпіонський пояс, яким відтепер нагороджують у ММА.

До речі, Хачатуров родом із Первомайська (Луганщина). З початком війни переїхав до Кам’янця-Подільського, куди його запросив тренер Юрій Нестеровський, з яким познайомився ще раніше.

На згаданому чемпіонаті були й інші бійці клубу «Гуни». Зокрема, бронзовим призером став Микола Кратківський (тренери: Юрій Нестеровський та Андрій Лівіцький).

Що таке бої ММА, незабаром кам’янчани зможуть побачити на власні очі. 29 травня на території фортеці запланований турнір, на який приїдуть бійці навіть із-за кордону.