П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
24 Червня 2016

ЖІНОЧА ВЕРСІЯ

Ще один новий вид спорту дебютував у Кам’янці-Подільському – флаг-футбол. Гра схожа на американський футбол, але безконтактна – гравці зупиняють один одного, хапаючи за прапорці, прикріплені на поясі. 18 червня на стадіоні К-ПНУ ім.Івана Огієнка відбувся І тур чемпіонату України.

ЖІНОЧА ВЕРСІЯ

Першість країни проводиться в дитячо-жіночому форматі (змагаються жінки і хлопці до 16 років). Участь беруть 5 команд: «Титаніди» (Кам’янець-Подільський), «Бульдожки» (Київ), «Вовчиці» (Вінниця), «Яструби» (Біла Церква) і «Монархи» (Рівне).

Наша команда в дебютному матчі поступилася досвідченішим «Вовчицям» – 6:40. Зате отримала технічну перемогу над «Монархами», котрі не з’явилися на змагання.

– «Титаніди» розвиваються впевнено і швидко, – каже їхній тренер Сергій Полюх. – У команді є 7 дівчат, маємо хорошу тренувальну базу національного університету. Але цьогоріч наша мета – набути досвіду.

Згодом відбулася товариська гра між чоловічими командами: наші «Титани» проти хмельницьких «Гладіаторів». Хмельничани знову перемогли, але вже не так легко, як минулого разу, – 20:37.