Субота, 20 Квітня 2024 р.
24 Червня 2016

«НЕЖАТА» «НИВА»

Розраховувати на успіх із чемпіоном України з мотоболу – вишняківською «Нивою» – кам’янецькому «Поділлю» не довелося. 17 червня наша команда зіграла другу домашню гру української першості.

«НЕЖАТА» «НИВА»

«Нива» впродовж гри домінувала та постійно завдавала ударів по воротах. Воротар «Поділля» Вадим Грушковський відзначався хорошими сейвами. Часто виручала кам’янчан і перекладина, не завжди точними були суперники. Тому результат, хоч і прогнозовано розгромний, але не такий, як із «Восходом».

У перших двох періодах «Поділля» пропустило по одному голу. Побачили ми і курйозний епізод: гравець «Ниви» в неігровій ситуації «зарядив» м’ячем у арбітра, за що отримав 2-хвилинне вилучення. Щоправда, кам’янчани цим не скористалися.

У третій чверті наші гравці нарешті почали створювати по-справжньому головні моменти, але натомість самі двічі пропустили. Чомусь кам’янчани в останній чверті знову «підсіли», пропустивши ще 4 м’ячі. Зате єдиний гол «Поділля» вийшов красивим – Денис Кшемінський «видряпав» м’яч неподалік від центральної лінії. Обминаючи суперників, наблизився до чужих воріт і влучно пробив. У вболівальників настрій трішки покращився, незважаючи на остаточні 1:8.

24 червня, о 18.00, «Поділля» зіграє із «Дружбою» (Мачухи).