Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
29 Липня 2016

У ВОРОТАХ ЗБІРНОЇ – КАМ’ЯНЕЦЬКІ ТЕНЕТА

26 липня в Голландії стартував чемпіонат Європи з мотоболу 2016 р.

У ВОРОТАХ ЗБІРНОЇ - КАМ’ЯНЕЦЬКІ ТЕНЕТА

Як повідомив почесний голова Федерації мотоболу м.Кам’янець-Подільський Сергій Ісаєнко, для мотобольного клубу «Поділля» він особливий, адже в складі збірної України виступатиме наш воротар Ярослав Кравчук.

Адже, за словами першого віце-президента федерації Павла Відлацького, востаннє кам’янецькі мотоболісти виступали на чемпіонаті Європи 2009 року. За збірну грали Сергій Шварчук і Роман Когут – на той момент гравці кам’янецької команди «Механік-Поділля».

Цього разу, крім нашого Кравчука, честь України на мотобольному полі відстоюватиме ще один воротар В’ячеслав Мусієнко («Нива» (Вишняки) та польові гравці: Станіслав Червоний («Восход», Вознесенськ), Іван Таран і Олександр Кінаш («Дружба», Мачухи), Вадим Кондратенко, Валерій Зимовець і Олександр Попов («Колос», Нові Санжари), Володимир Бойко і Сергій Пузик («Нива»).

26 липня збірна України програла господарям – збірній Голландії з рахунком – 3:0.

27 липня нашими суперниками були французи (6:2 на користь французів), вчора ж грали з росіянами. Зустріч із білорусами відбудеться сьогодні.

Ольга МІРКОТАН. 


P.S. А 14 серпня МК «Поділля» запрошує глядачів у рамках чемпіонату України подивитися заключну домашню гру сезону, яка присвячена 50-річчю кам’янецького мотоболу. До нас приїде «Колос» з Нових Санжарів.