Четвер, 25 Квітня 2024 р.
21 Жовтня 2016

ПЕРЕМОГТИ СЕБЕ І НЕГОДУ

Традиційно останні етапи з гонок на гірських велосипедах проводяться у Кам’янці-Подільському. Тож 14-15 жовтня ми приймали учасників чемпіонату України з велоспорту (маунтинбайк). Хоча холодна дощова погода не зжалилася над спортсменами, вони гідно подолали всі випробування.

ПЕРЕМОГТИ СЕБЕ І НЕГОДУ

У суботу в сквері «Гунські криниці» відбулися гонки на вибування «Елімінатор», а вже у неділю велосипедисти змагалися на час у дисципліні «Крос-кантрі» навколо фортеці та Руської брами. Зрозуміло, що доволі престижно приймати змагання такого рангу в нашому місті, де беруть участь найсильніші спортсмени від Закарпаття до Харкова. Але відкритим залишається запитання: коли ж нарешті й місцева команда долучиться до перегонів?

Утім студентки К-ПНУ ім.Івана Огієнка, що представляли Хмельницьку область, здобули 4 нагороди: Юлія Скорищенко виграла «Елімінатор» і була призеркою в «Крос-кантрі», Анастасія Года та Христина Радіонова стали третіми.

До речі, чемпіонка Європи Ірина Попович за станом здоров’я так і не вийшла на старт.

А в цей час у Катарі на чемпіонаті світу проводилися гонки з велошосе, де студентка нашого національного університету Ніна Грузевич 14 жовтня у груповій гонці фінішувала в групі лідерів і підтвердила високий клас найкращих юніорок світу.

Дмитро БОЙКО.