Четвер, 28 Березня 2024 р.
25 Листопада 2016

ВІДПОЧИВАЛИ, ГРАЮЧИСЬ

ВІДПОЧИВАЛИ, ГРАЮЧИСЬ

17 листопада в закладі харчування «Chicken HUT» з нагоди відзначення Міжнародного дня студента відбувся ІІ чемпіонат міста з настільних інтелектуальних ігор і дартсу. Учасникам, щоб перемогти, потрібно було демонструвати найкращі здібності у спритності, швидкості думки, асоціативному мисленні, пам’яті, відчутті рівноваги та витримки тощо. Захід тривав понад 5 годин, і ніхто не нудьгував. У грі «Дженга» чемпіоном став Богдан Дишлевич, друге місце розділили Дмитро Лісовий, Артур Марінов, Владислав Паляруш.

«Дикі джунглі» принесли перемогу Галині Комарніцькій, яка була того вечора найкращою в усіх видах. Також призерами стали Сергій Мозгін і Богдан Прокудін. Запам’ятовували ліпше у грі «Меморі» Галина Комарніцька, Богдан Прокудін, Володимир Лях. Апогеєм чемпіонату стала найемоційніша гра «Dobble», де титул чемпіонки захистила знову Галина Комарніцька, другим був Дмитро Лісовий, а за третю сходинку відбулася перестрілка, яку виграла Дарина Богонос.

В асоціаціях («Діксіт»), які затягнулися до пізнього вечора, першою на фініш знову прийшла Галина Комарніцька, далі були Дарина Богонос, Олександр Валько. А серед снайперів у дартсі проявили себе Влад Паляруш, Дмитро Лісовий і Сергій Мозгін. Організував і проводив захід Дмитро Бойко.

Подяка президенту клубу настільних ігор Руслану Константінову, закладу «Chicken HUT» та студентському профкому К-ПНУ.

Дмитро БОЙКО.


ВІДІГРАЛИСЬ У ФІНАЛІ

Вже стало доброю традицією щосереди 50 найкращим інтелектуалам міста боротися мізками і грати у брейн-ринг.

ВІДІГРАЛИСЬ У ФІНАЛІ

Упродовж осінніх місяців у конференц-залі «Нової Будови» тривав чемпіонат, де змагалися 9 команд. На зміну постійному натхненнику та ведучому цієї гри Віталію Горбуленку, котрий уклав контракт зі Збройними силами України, прийшла Олеся Чижевська. Її в команді «Ва-Банк» гідно замінила Ольга Ленюк. Відбувся також трансфер Володимира Гули з команди «На колесах» до «банкірів». Фактично ці дві команди і боролися за перемогу, адже саме вони постійно зустрічались у фіналах, п’ять із яких виграв «Ва-Банк» і здобув перемогу в номінації «Стабільна гра».

Але головна гра сезону підкорилася команді «На колесах». У драматичному фіналі вона повела – 4:0, взявши за два запитання по 2 бали, але суперник зробив рішучий «камбек» і зрівняв рахунок – 4:4, взявши поспіль 4 запитання. Для перемоги не вистачало одного запитання, яке швидше відгадали «велосипедисти». Тому відбулася рокіровка порівняно із минулим сезоном, де краще грала одна команда, а перемогла інша.

Вітаємо команду «На колесах» із чемпіонством у цьому сезоні! За команду грали: (фото) Руслан Константінов, Володимир Крижанівський, Віталій Сіднюк, Володимир Кроль, Дмитро Бойко, Олексій Янчук. Третє місце здобули студенти історичного факультету К-ПНУ – команда «Палата №6». Найкращим гравцем чемпіонату визнали Ольгу Ленюк!

Подяка спонсорам заходу: ГК «Нова Будова», страховій компанії «ПЗУ», піцерії «МакСмак» і групі в соцмережах «Сувенірні тарілки» (кожної гри найкращий гравець отримував символічну тарілку із зображенням міста).