П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
29 Грудня 2016

НАЙКРАЩІ НЕ ТІЛЬКИ НА ВИЇЗДІ, А Й УДОМА

24 грудня в спортзалі медучилища відбувся відкритий чемпіонат міста з тхеквондо ВТФ. У змаганнях взяли участь близько 200 учасників з Івано-Франківська, Вінниці, Києва, Хмельницького, Старокостянтинова, Чемерівців і вихованці СК «Чайка» нашого міста. Спортсмени боролися на трьох кортах із використанням електронної системи «Daedo».

НАЙКРАЩІ НЕ ТІЛЬКИ НА ВИЇЗДІ, А Й УДОМА

Переконливе перше командне місце здобули кам’янчани (23 золоті медалі). На ІІ місці – Хмельницька ДЮСШ №3 (8 золотих медалей), на ІІІ – збірна команда Вінниці (7 золотих медалей).

Грамотами та подарунками від міського голови Михайла Сімашкевича нагородили Давіда Нестерова, Даню Баблонюка, Максима Мокринчука, Олега Маматова, Влада Ніколаєнка. Також кубки за спортивні досягнення від депутата міськради Володимира Костинюка отримали Влада Нарольська, Анна Горгулько і Анна Ковальчук. Багато призів – а це спортивні аксесуари – учасникам і тренерам дісталось і від Романа Малєєва з Києва. Солодощами пригощав Микола Кулик. Приємним сюрпризом стала і нагорода від Вінницької федерації тхеквондо для очільника СК «Чайка» Сергія Чайки.

Організатори дякують усім, хто доклався до свята спорту: міському голові Михайлу Сімашкевичу, його заступнику Вадиму Савчуку, нардепу Володимиру Мельниченку, депутату міськради Володимиру Костинюку, президенту Хмельницької обласної федерації Сергію Пісоцькому, почесному президенту міської федерації Сергію Кротіку, начальнику відділу молоді та спорту міськради Степану Павловському, директору медучилища Віктору Климу, гостям і партнерам Аліні Новинюк, Роману Малєєву, Олександру Мосейчуку, Сергію Потапчуку, Олександру та Дані Нарольським.

Дмитро БОЙКО.