Субота, 20 Квітня 2024 р.
28 Квітня 2017

ТАЧДАУН «ОРЛАМ»

ТАЧДАУН «ОРЛАМ»

22 квітня на Центральному стадіоні ім.Г.Тонкочеєва наша команда «Титани» стартувала у чемпіонаті України з американського футболу матчем проти «Орлів» із м.Здолбунів у дивізіоні С. Дебют команди в офіційних матчах вийшов вдалим. Осоромитися «титани» не мали права, до того ж їх палко підтримували вболівальники і чарівні «Черріс» – група підтримки команди. Щоправда, без травм не обійшлося.

У першій чверті №21 наш ресивер Олег Мазяр спіймав м’яч у заліковій зоні суперника і відкрив рахунок, зробивши тачдаун. Початок ІІ чверті наші віддали гостям і вже поступалися – 6:8, але згодився досвід попередніх ігор, і наші взяли своє: ще до перерви №88 ресивер Сергій Кшемінський прийняв пас у зоні, вивівши команду вперед – 12:8, а №80 раннінгбек Іван Чорний виносом додав ще 6 очок, після чого Сергій Кшемінський виконав ще й реалізацію на 2 очки. Після перерви було багато боротьби, але рахунок так і не змінився, тому перша перемога «Титанів» (20:8) на власному полі – гарний початок як для спортивного, так і туристичного сезонів. МVP матчу став титан Сергій Кшемінський.

– Перша чверть, як завжди, проходила у вивченні суперника та пристосуванні нових гравців, адже скільки б не було тренувань, на полі все по-іншому. Грали здебільшого в пас, оскільки відведеного часу ОL було достатньо. Щодо захисту суперника можу зазначити, що на початку були помилки, але згодом вони зібрались і виглядали краще. У нашій команді всі молодці, виклалися, старалися і здобули перемогу для міста. Суперник – гарна команда, але їй забракло зіграності, – підсумував квотербек і одночасно тренер «Титанів» Сергій Полюх.

Окрім здолбунівських «Орлів» поки що в найнижчому дивізіоні С суперниками кам’янчан будуть «Акули» (Херсон), «Азовські дельфіни» (Маріуполь), «Гладіатори» (Хмельницький), «Вікінги» (Миколаїв), «Яструби» (Біла Церква).

Дмитро БОЙКО.