Субота, 20 Квітня 2024 р.
12 Травня 2017

ВИДОВИЩНИЙ ЖІНОЧИЙ БОКС

ВИДОВИЩНИЙ ЖІНОЧИЙ БОКС

Сотню сильних і вольових дівчат до Кам’янця-Подільського привела жага до перемоги. Саме в нас протягом 10-13 травня триває І Міжнародний турнір із боксу серед жінок (молодь та юніорки), присвячений захисникам України. До слова, перший бій після відкриття змагань виграла українка. А сьогодні, 12 травня, в дитячо-юнацькій спортивній школі №1 визначиться переможниця турніру.

А серед претендентів – боксерки 14-15 та 19-20 ро­ків із 8 країн світу: України, Казахстану, Італії, Литви, Словаччини, Ізраїлю, Польщі та Угорщини. Приємно, що наймасштабніша команда – із України – налічує 60 спортсменок. У її складі за перемогу борються і дві кам’янчанки – Сабіна НОВО­САД (тренер Олег ЛЮЛЬКО) та Олександа БЕЗРОДНА (Володимир ПРИХОДЬКО). Вчора дівчата продемонстрували силу «заліз­ного кулака», перемігши суперниць, та вийшли до фіналу. Тож побажаємо їм перемоги!

Турнір організували президент обласної федерації боксу Андрій ЧУМАКОВ і президент міськрайонної фе­дерації боксу Сергій КРОТІК. Відбувається захід під патронатом народного депутата України Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА та за підтримки міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА.