Четвер, 28 Березня 2024 р.
19 Травня 2017

НАКАТАЛИСЯ НА СРІБЛО І НЕ ТІЛЬКИ

На мотобольному стадіоні 11-13 травня відбулися об’єднані Всеукраїнські відкриті змагання з картингу серед учнівської молоді та Всеукраїнські змагання ТСОУ з картингу 2017 р. На старт вийшли представники 9 областей, усього 76 картингістів.

НАКАТАЛИСЯ  НА СРІБЛО І НЕ ТІЛЬКИ

До складу збірної Хмельницької області ввійшли і представники гуртка Кам’янець-Подільської філії ХОЦНТТУМ: Едуард Пинзар (9 клас, НВК №16), Борис Бонар (студент К-ПНУ ім.І.Огієнка), Олег Боднарчук (учень ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти») та Діана Гречана (студентка відділення київського фінансово-економічного коледжу національного університету державної податкової служби України).

Перший день юні спортсмени розпочали зі швидкісного маневрування. Змагались у шести класах картингу. За підсумками першого дня бронзу в класі «Популярний-юнаки» здобув наш Едуард. У шосейно-кільцевих перегонах наступного дня він також фінішував із бронзою (клас картин-гу – «Кадет»). Загальний підсумок у змаганнях (Хмельницький ОЦНТТУМ) – IV місце (360 очок).

Успішніше виступили наші земляки у Всеукраїнських змаганнях ТСО України з картингу. Із 331 заліковим очком команда Хмельницької області здобула срібні медалі та срібний Кубок України (керівник Руслан Кагітін), за яку виступали ті ж четверо кам’янчан. В індивідуальному заліку ІІІ місце – в Олега Боднарчука.

Цьогоріч збірній команді картингістів не вистачило картингів, тому там чекають на охочих допомогти із їх придбанням.

Подяка за допомогу депутату міськради Андрію Мастикашу, директору Кам’янець-Подільської автошколи ТСОУ Володимиру Демченку, завідувачу відділу фізичної культури та спорту міськради Степану Павловському, начальнику міськуправління

освіти і науки Світлані Старченко.

Олександр ЛУДАННИЙ, заступник директора ХОЦНТТУМ,

заслужений працівник освіти України.