П'ятница, 29 Березня 2024 р.
2 Червня 2017

НЕ БОЯМИ ЄДИНИМИ

НЕ БОЯМИ ЄДИНИМИ

27 травня в місті відбувся Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств ММА «Битва у фортеці – ІІ». Територія Старого замку перетворилася на справжній ринг – тут проводилися бої за титул чемпіона України зі змішаних єдиноборств – усього 11. Між собою змагалися учасники як з України, так і з Молдови, Румунії, Азербайджану.

Серед бійців були й двоє кам’янчан – спортсмени ММА Club Gynu (президент Юрій Нестеровський) Олександр Горшечник і Максим Пашков, які у боях перемогли суперників. У нелегкій боротьбі Максим Пашков (на фото) став володарем поясу чемпіона України.

Не єдиними єдиноборствами вражали публіку – тут були і фаєр-шоу, і смачна їжа, і гучна музика. У перерві між боями, грою на барабанах гостей розважали хлопці з гурту «Ритм Мен». Цікаво, що такі дійства приваблюють не лише чоловіків. Подивитися на сильних бійців прийшли і чимало дівчат. Незважаючи на мінливу погоду, всі гучно підтримували учасників заходу.

Проте сивочолий Кам’янець не міг залишити дійство без ноток давнього міста: етнічна фолк-музика, молодь в античних костюмах, сувенірні лавки з оберегами і антикварними виробами, музейні старожитності – вся ця атмосфера, міксуючи із мужністю, силою та міццю, створювала запальний настрій і залишала незабутні враження.

Ольга БАНАХ.