П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
14 Липня 2017

IЗ ПОРАЗКАМИ, ТА НЕ БЕЗ ПОДАРУНКІВ

Ось і закінчилася серія виїзних матчів МК «Поділля мотор» у рамках першого кола чемпіонату України з мотоболу 2017 р. У першій грі 14 червня нашій команді протистояв досвідчений колектив Вознесенського «Восходу», який подарував якісний урок гри: рахунок 11:0 на користь господарів поля.

IЗ ПОРАЗКАМИ, ТА НЕ БЕЗ ПОДАРУНКІВ

16 червня – наступна гра проти Новосанжарського «Колоса»: тут зустрілися команди однакового класу, проте із різною технікою. У новосанжарців практично нові мотоцикли «Gas Gas» і «Mallon», тому наші «Jawa» і «Rotax» просто губилися на тлі техніки суперника. Однак це не завадило нашим хлопцям першими забити гол і виграти перший період. Далі різниця у техніці зробила свою справу: новосанжарці додали у швидкості, зрівняли рахунок і вийшли вперед (4:2). Голи у нашій команді забивали Владислав Мудрик і В’ячеслав Янішен. Окрім того, під час гри двоє наших гравців основного складу Олексій Пастух і В’ячеслав Яніш отримали травми.

Наступного дня кам’янецьких мотоболістів чекала команда «Дружба» із с.Мачухи (бронзовий призер останніх двох років). Травмовані кам’янчани виявилися справжніми чоловіками і, прийнявши знеболювальне, стали до лав гравців. Матч закінчився із рахунком 7:0 на користь господарів поля.

IЗ ПОРАЗКАМИ, ТА НЕ БЕЗ ПОДАРУНКІВУ четвертій грі 18 червня на полі «Поділля мотор» зійшлося із чинним чемпіоном України – вишняківською «Нивою». Здавалося, що господарі каменя на камені не залишать від нашої команди. Але перед грою сталося те, що змусило нас відкрити роти від подиву: засновник благодійного фонду «Міст» ім.Михайла Савенка Дмитро Савенко придбав і передав нашій команді два мотобольні мотоцикли «Mallon-M4» (ринкова вартість одного – 50000 грн.). Швидко припасувавши мотоцикли під Владислава Мудрика і В’ячеслава Яніша, кам’янчани вийшли на гру в дуже піднесеному настрої. Не давши «Ниві» забити більше ніж «Восход», хлопці висловили свою вдячність у вигляді двох голів (на виїзді наша команда «Ниві» ще жодного разу не забивала). Гра закінчилася із рахунком 8:2.

Проїхавши 740 км, «Поділля мотор» прибуло додому, розвантажило техніку і взяло два дні вихідних, після чого розпочне підготовку до ігор другого кола.

Розклад домашніх ігор МК «Поділля мотор»:

20 серпня – «Дружба» (с.Мачухи);

27 серпня – «Колос» (смт Нові Санжари);

3 вересня – «Нива» (с.Вишняки);

10 вересня – «Восход» (м.Вознесенськ).

Павло ВІДЛАЦЬКИЙ, керівник команди «Поділля мотор».