П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
28 Липня 2017

ЮНИЙ ЧЕМПІОН ЄВРОПИ!

17-26 липня в румунському місті Вільча відбувся чемпіонат Європи з боксу серед юнаків. У складі збірної України виступали двоє спортсменів із Хмельниччини, серед яких і вихованець ДЮСШ №2 14-річний Вік­тор БОЙКО.

Вік­тор БОЙКО

Нагадаємо, що у півфіналі кам’янчанин здобув впевнену перемогу над господарем чемпіонату, спортсменом із Румунії та завоював право виступати у фіналі. У вирішальному поєдинку Віктор боровся з російським спортсменом Іваном Кобзевим. Кам’янець-Подільський уперше отримав такого юного чемпіона Європи з боксу!

– Фінальний бій був дуже важким, суперник виявився сильним. Але результат вартий усіх докладених зусиль. Коли оголосили переможця, звичайно, відчув радість і гордість. Знав, що за моїм поєдинком удома через Інтернет спостерігала вся родина, – розповів Віктор.

27 липня юного чемпіона особисто привітали міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, вручили медаль та грошову винагороду. Подякували за вихованця і його тренеру – викладачу ДЮСШ №2 Олександру СКАВРОНСЬКОМУ та дідусю Віктору ЦИГАНЕНКУ, котрий також прийшов підтримати онука.

Тепер 14-річний спортсмен переходить у наступну вікову категорію «Юніори» й продовжує тренування, аби й надалі гідно виступати на змаганнях.

Дмитро БОЙКО.