Четвер, 25 Квітня 2024 р.
11 Серпня 2017

А ВАМ СЛАБО?!

Олександр Кочман (крайній праворуч) із вихованцями

Літо, спека, сезон відпусток, усі прагнуть вирватися ближче до води, проте є й ті, кому вдається поєднувати невтомну працю і водний відпочинок. 4-6 серпня у Рівненській області відбувся V Міжнародний турнір «Біле Озеро» з плавання на відкритій воді, присвячений Дню Незалежності України.

Уперше до такого формату змагань долучилися і кам’янецькі плавці, які представляли ФЦ «Нова Будова». Ініціював поїздку тренер вищої категорії Олександр Кочман, який вирішив перевірити на міць і гарт своїх підопічних віком 9-14 років. Богдан Ткачук, Єва Довгань, Еліза Шаповал, Богдан Шевчук, Дмитро Бондар, Дмитро Чернов і Матвій Бондар впорались із завданням, пропливши дистанцію 1650 м за майже півгодини. Цьому передували посилені тренування як у басейні, так і на відкритій воді «Дністровської Рів’єри».

Сніжана Дейнега (третя праворуч) і кам’янецькі плавці– Було важко, незвично, хвилі, течія, велика вода, але діти – молодці. Вони це зробили, і я пишаюся ними, – підсумував виступ Олександр.

А за день до цього змагалися тренери з плавання, які стали прикладом і натхненням для юних плавців. Так, дистанцію 2000 м гідно подолали і потрапили до десятки найкращих

з-поміж 150 учасників кам’янчани Олександр Кочман, Ілля Кікіш, Юрій Коваль, Сніжана Дейнега та Світлана Балан. Усі учасники отримали на згадку медалі, а тренер із плавання Сніжана Дейнега – ще й диплом ІІІ ступеня в категорії жінки 25-29 р.

На досягнутому колектив тренерів не збирається зупинятися і зробить усе для того, щоб діти стали чемпіонами!

Дмитро БОЙКО.