Субота, 20 Квітня 2024 р.
15 Вересня 2017

СПОРТСМЕНАМ ПО ЗАСЛУГАХ!

На честь Дня фізичної культури та спорту 8 вересня на майдані Відродження зібралися викладачі та вчителі фізичної культури, тренери і їхні вихованці, спортсмени та всі, кому до вподоби активне життя.

СПОРТСМЕНАМ ПО ЗАСЛУГАХ!Молодь, котра представляє різні види спорту, провела своєрідну презентацію себе та своїх шкіл. Тут можна було зустріти шахістів, гімнастів, боксерів, скелелазів, тхеквондистів, жонглерів та інших.

Шість кам’янецьких спортсменів отримали сертифікати на грошові винагороди за високі спортивні досягнення. Директор департаменту гуманітарної політики Альона Кузема від імені міського голови Михайла Сімашкевича вручила нагороди за змагання різного рівня чемпіонці світу з пауерліфтингу Тетяні Шлопко (5 тис.грн), бронзовому призеру Всесвіт-

ніх ігор із кікбоксингу Роману Головатюку

(25 тис.грн.), бронзовому призеру чемпіонату Європи з вільної боротьби та чемпіону

України з вільної боротьби Данилу Стасюку (4 тис.грн.), чемпіону Європи та України

з боксу Віктору Бойку (6 тис.грн.), чемпіону України з легкої атлетики Артему Богуцькому (2 тис.грн.) та чемпіонці України з легкої атлетики Тетяні Палінкаш (2 тис.грн.).

Привітали спортсменів і від імені нардепа Володимира Мельниченка його помічниця Ірина Камінська та секретар міськради Дмитро Васильянов. Свято доповнили творчі й спортивні номери у виконанні вокалістів, танцювальних ансамблів та спортивних колективів.

За матеріалами прес-служби міської ради.