Середа, 24 Квітня 2024 р.
24 Листопада 2017

КУБКИ, МЕДАЛІ, ПРИВІТАННЯ, СЛЬОЗИ РАДОСТІ ТА ЩАСТЯ – МИНУЛІ ВИХІДНІ СТАЛИ БАГАТИМИ НА ПЕРЕМОГИ ДЛЯ МІСЦЕВИХ СПОРТСМЕНІВ. ЗА ДВА ДНІ ДО РІДНОГО МІСТА ОДРАЗУ ДВОЄ КАМ’ЯНЧАН ПРИВЕЗЛИ ГОРДЕ ЗВАННЯ «ЧЕМПІОН СВІТУ».

ЗОЛОТО ІЗ БУДАПЕШТА…

Лілія УРБАНОВСЬКА18­-19 листопада в Будапешті (Угорщина) відбувся чемпіонат світу з бодибілдингу, фітнесу та бодифітнесу за версією WABBA Mr.& Mrs.Universe 2017.

У категорії «Міс бікіні 165 см» ка­м’ян­чанка Лілія УРБАНОВСЬКА стала чемпіонкою світу. В командному заліку збірна України також посіла І місце.

Спортсменка і Федерація бодибілдингу та фітнесу Хмельницької області (президент Навазір Кучумов) вдячні за мате­ріальну допомогу народному депутату України Володимиру Мельниченку.


…ТА КИЄВА!

Роман МЕДВЕДЧУКАктивіст Національного корпусу, керівник Хмельницького обласного осередку, мсмк Роман МЕДВЕДЧУК посів І місце у чемпіонаті світу з пауерліфтингу Федерації GPF, що відбувся 18 листопада в Києві. У чемпіонаті взяли участь представники понад десяти країн: України, Греції, Білорусі, Іспанії, Італії, Індії, Молдови, Туреччини, Ірану та ін.

Роман ­- 26-­разовий чемпіон України та Європи з пауерліфтингу. Своєю новою заслуженою нагородою хлопець підтвердив статус лідера і на досягнутому зупинятися не зби­рається.

Ольга БАНАХ.