Субота, 20 Квітня 2024 р.
2 Лютого 2018

СИЛА, ШВИДКІСТЬ І КРАСА – Є ЗАБАВА В НАС ТАКА

СИЛА, ШВИДКІСТЬ І КРАСА - Є ЗАБАВА В НАС ТАКА26 січня вже вдруге в Кам’янці-Подільському місцеві спортсмени розважилися на святі спортивних активностей, шалених конкурсів і пропаганди здорового дозвілля «Зимові забави». Захід приурочили до 100-річчя К-ПНУ ім.Івана Огієнка.

Розпочали із лижних перегонів на 2 км. Серед чоловіків переможцем став Євген Чепенко. Серед дівчат найшвидшою виявилася Анастасія Жогел. В абсолютній першості майстер-клас показали Олександр Колісник і автор цих рядків.

Після лижних баталій у парку продовжили забавлятися на льодовому майданчику, що взимку традиційно функ­ціонує на базі «Гала-готелю». У «льодяних» естафетах 4 збірні команди намагалися втримати рівновагу і якомога швидше виконати непрості завдання.

СИЛА, ШВИДКІСТЬ І КРАСА - Є ЗАБАВА В НАС ТАКАОригінально виступили і в танцювальних та творчих конкурсах. Приз глядацьких симпатій здобула команда жінок-викладачів К-ПНУ, проте за балами їх перемогли студенти з команди «Кока-Кола». На ІIІ місці опинилася збірна кафед­ри фізичного виховання. Поки глядачі фотографувалися із казковими героями, за лаштунками готувалися вийти на арену справжні чоловіки – хокеїсти. Капітан команди «Смерть айфону» Анатолій Ковальський із підприємцями зустрілись у першому матчі проти збірної викладачів К-ПНУ. В драматичному по­єдинку педагоги поступилися – 2:3.

Далі всі охочі під запальні танці долучилися до катання на ковзанах, а найактивніші отримали чудову нагоду позмагатись із боулінгу.

Невтомним ведучим і натхненником свята був драйвовий і креативний завіду­вач кафедри легкої атлетики, організатор Леонід ГУРМАН. Долучилися до проведення міськрада, факультет фізичної культури К-ПНУ, «Гала-готель», обласні філії НОКів Хмельницького і Чернівців, Асоціація готельєрів та рестораторів.

Дмитро БОЙКО.