П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Червня 2018

КАМ’ЯНЕЦЬ ВІДЗНАЧИВСЯ ТРЬОМА ПЕРЕМОГАМИ

Сильні чоловіки, захопливі поєдинки, запеклі бої професіоналів, автентична музика та лицарські турніри – усім цим запам’ятався Всеукраїнський етно-культурний спортивний фестиваль «Битва у фортеці – ІІІ», що відбувся 26 травня.

КАМ’ЯНЕЦЬ ВІДЗНАЧИВСЯ ТРЬОМА ПЕРЕМОГАМИУже втретє Перлина Поділля стає місцем, де за перемогу борються сильні спортсмени зі змішаних єдиноборств. Цьогоріч організаторам вдалося поєднати спорт, культуру та етно – вийшло видовищно, весело та незабутньо. На октагон виходили як маститі чемпіони, так і спортсмени, які лише мріють про цей титул.

У турнірі брали участь спортсмени не лише з України, а й Румунії, Бразилії, Киргизстану. Вперше ліга ММА PRO Ukraine об’єднала купу захопливих боїв: титульні поєдинки за пояс чемпіона України серед професіоналів бойового самбо та інтернаціональні пояси серед професіоналів за версією ММА PRO Ukraine і рейтингові поєдинки з кікбоксингу, лицарських боїв та змішаних єдиноборств серед професіоналів. Власне із лицарських боїв і стартували вечірні суботні поєдинки.

Перемога - у Романа Головатюка (на фото ліворуч)Утім, мабуть, найзавзятіше та найголосніше кам’янчани підтримували земляків-кікбоксерів, яким вдалося побороти гідних суперників. Уперше був представлений рейтинговий професійний бій у суперважкій вазі (+91 кг) за правилами К1. Наш Роман Головатюк, вихованець заслуженого тренера України Анатолія Лабатюка, з рахунком 73:66 здолав тернопільчанина Максима Грейцара. Для Романа це перша перемога на професійному рівні. Михайло Ісай (бійцівський клуб «Гуни») також завершив бій перемогою, здолавши суперника-румуна. І третій тріумф у Костянтина Агапова (бійцівський клуб «Гуни»), який поборов вінничанина.

Не менш гамірно та видовищно від­булися бої і за пояс чемпіона Украї­ни з бойового самбо серед професіоналів, у яких двічі розігрувався титул

інтернаціонального чемпіона світу за версією MMA PRO. Приємно, що всі пояси залишилися в Україні.