П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
8 Червня 2018

УДЕВ’ЯТЕ З ПЕРЕМОГОЮ

29-31 травня у ПДАТУ проводився фінал чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд вищої студентської ліги. З урахуванням двох попередніх турів команди посіли місця відповідно до бонусних очок.

УДЕВ’ЯТЕ З ПЕРЕМОГОЮК-ПНУ ім.Івана Огієнка набрав 4 очки. Волейболісти нашого вишу проявили характер і вирвали перемогу у команд із Вінниці, Тернополя і Рівного, чим забезпечили собі чемпіонство вже 9-й рік поспіль.

Кульмінаційним моментом фіналу стала гра проти волейболістів із Рівного. У четвертій партії, поступаючись із рахунком 10:17, наші хлопці з команди Євге­-на Козака взяли ситуацію під контроль і надолужили втрачене, ефективно зігравши на блоці. Команда К-ПНУ закінчила матч на свою користь – 26:24.

Варто відзначити, що наші хлопці змагалися без гравців збірної України, зокрема Олега Плотницького, Дмитра Вієцького та Тимофія Полуяна. У складі нашої команди грали: Станіслав Лизанець, Олексій Головень, Віктор Краєвський, Віталій Кучер, Олександр Наложний, Сергій Руденко, Ілля Довгий, Богдан Мазенко, Дмитро Гембаля, Микола Ковальчук і тренер Євген Козак.

Дмитро БОЙКО.