П'ятница, 29 Березня 2024 р.
3 Серпня 2018

ФІНАЛІСТИ ВИЗНАЧИЛИСЯ

ФІНАЛІСТИ ВИЗНАЧИЛИСЯ 28 липня стадіон ПДАТУ став футбольним осередком міста, адже тут відбувалися матчі 1/2 фіналу Кубка району.

Чотири команди боролися за путівку до фіналу, кожну з яких палко підтримували вболівальники, тому емоцій вистачало. Проте інтрига зберігалася до фінального свистка рефері. До речі, саме зі стадії 1/2 фіналу матчі обслуговували арбітри. Хоча і розмітка штрафної зони та воротарський майданчик не були розмічені, але на газон ніхто не нарікав.

Аби підтримати колег, прийшли і футболісти «Фортеці» разом із тренером Віталієм Авіновим та колеги з інших видів, серед яких і президент баскетбольного «Ді Ді Бао» Андрій Бойко. Всім вболівальникам, які обрали західну трибуну, довелося сидіти у бур’янах, що розрослися після сильних дощів.

Розпочали колективи із Панівців і Кульчіївців. Хоча й ініціативою, здава­лося, володіли футболісти з команди «Олімп» (Кульчіївці), проте, як це часто буває в кубкових матчах, першими забили футболісти з команди «Замок» (Панівці) в середині першого тайму. Саме «Замку» вдалося зберегти ворота «сухими» та святкувати вихід до фіналу.

У другому матчі голів було більше, бо грали «Колос» (Слобідка-Кульчієвецька) та «Олімпік» (Думанів). Думанівські футболісти взяли перевагу, і після першого тайму рахунок був 1:0. Тому «Колос» намагався грати активніше і, відповідно, більше володів м’ячем. Гарним дальнім ударом із правого флангу «Колосу» вдалося зрівняти рахунок у середині другого тайму, чим відродив інтригу. Саме цей гол додав впевненості «Колосу», і вони почали поспішати, аби забити вдруге. Проте сольний прохід гравця з Думано­-ва втілився у другий забитий м’яч. А це означає, що у фіналі зіграють «Замок» (Панівці) та «Олімпік» (Думанів).

Чи підберуть ключі «Олімпіки» до неприступного «Замку», дізнаємося незабаром, адже фінал, приурочений до Дня Незалежності, відбудеться наприкінці серпня.

Дмитро БОЙКО.