Субота, 20 Квітня 2024 р.
10 Серпня 2018

ФУТБОЛ

«ФОРТЕЦЯ», ВПЕРЕД!

4 серпня завершилися матчі 1/4 фіналу Кубка Хмельницької області з таким результатом:

«Лісівник» (Шепетівка) – МФК «Славута» – 5:1, (0:2);

«Іскра» (Теофіполь) – «Случ» (Старокостянтинів) – 4:0, (0:5);

«Промінь»(Хмельницький) – «Фортеця» (Кам’янець-­Подільський) – 2:0.

Цікавим виявилося і протистояння північних сусідів, де спочатку Старокостянтинів переміг – 5:0, а у матчі-­відповіді кам’янецькому судді Андрію Петрову довелося фіксувати взяття воріт аж 4 рази, адже «Іскра» від­квитала 4 сухі м’ячі, проте цього забракло. А от «Лісівник» дискваліфікували через незаявленого гравця. «Случ» (Красилів) достроково потрапив до півфіналу.

Нагадаємо, що 11 серпня, о 17.00, на Центральному стадіоні ім.Г.Тонкочеєва нашим футболістам потрібно добре попрацювати і відіграти 2 м’ячі. Тому запрошуємо всіх уболівальників підтримати нашу «Фортецю».

НЕ ПОТІШИЛИ ГОЛАМИ

НЕ ПОТІШИЛИ ГОЛАМИ3 серпня на Центральному стадіоні ім.Г.Тон­ко­чеєва поновився чемпіонат «Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО» в дивізіоні «ЦЕНТР».

У першому матчі другого кола зустрічалися військовослужбовці Кам’янець-Подільського гарнізону (команда «Фортеця», тренер Віктор Залісний) і нацгвардійці з Вінниці («Поділля НГУ»).

Гра виявила пожвавлений інтерес із боку вболівальників: місцеві побратими великою делегацією прийшли підтримати своїх та палко повболівати. Приємно було чути і диктора матчу, і музичний супровід у перерві. Але потішити місцеву публіку голами «Фортеця» не змогла, хоча і невтомно намагалася йти на ворота суперника. Натомість голи в кожному таймі підсумували результат матчу – 2:0 на користь вінничан.

ФУТБОЛИЛИ НА БЛАГОДІЙНІСТЬ

4 серпня на території ЖК «Нова Будова» Кам’янець-Подільський осередок ГО «Авто Євро Сила» зіграв товариський футбольний матч з учасниками бойових дій, ветеранами АТО.

Під час гри були зібрані кошти у фонд «Наші» для медичної реабілітації бійців. Гру прийшли підтримати військові, футболісти та просто прихильники спорту, а також заступник міського голови Вадим Савчук і депутат міської ради Валерій Слободян, які фінансово долучилися до благодійності. Валерій Слободян також подарував ветеранам річні абонементи у спортивний зал.

Організатори дякують учаснику АТО Івану Мирному, фонду «Наші», громадським організаціям та учасникам за підтримку й активну участь у заходах.

Нагадаємо, що вже цієї суботи, 11 серпня, о 18.00,  відбудеться гра із представниками служби надзвичайних ситуацій з команди ДПРЧ-5 на території ЖК «Нова Будова».

Дмитро БОЙКО.