П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
17 Серпня 2018

ФУТБОЛЬНО-ВІЙСЬКОВА ПЕРЕМОГА

Красиву гру вболівальникам подарували команди учасників АТО «Фортеця» з Кам’янця-Подільського та «Поділля АТО» з Хмельницького 10 серпня на Центральному стадіоні ім.Г.Тонкочeєва.

Зустріч відбулася в рамках чемпіонату України з футболу серед учасників АТО, який покликаний об’єднати українців. Формально це була третя гра другого кола чемпіонату, який проводився четвертий рік пос­піль. Однак кам’янчани приєдналися до змагань лише цьогоріч. На сьогодні наші зіграли з він­ницькою командою, якій програли. Однак у грі з хмельничанами показали гарний результат – 3:1. Члени команди зізнаються: незважаючи на те, що правила військового футболу трішки відрізняються від професійного, грати нелегко. Однак у нашої команди чудовий тренер – Віктор Залісний (ДЮСШ №2).

У дивізіоні, куди входять ка­м’янчани (а це військовослужбовці військових частин гарнізону, 201-го навчального центру, Центру розмінування та учасники бойових дій), загалом десять команд із Чернігівської, Кіровоградської, Вінницької, Полтавської та Хмельницької областей. Друге коло чемпіонату триватиме до жовтня. Фінал відбудеться у Києві.

За матеріалами прес-служби міськради.