Четвер, 28 Березня 2024 р.
24 Серпня 2018

«ПАНІВЦІ» – МОЛОДЦІ!

«ПАНІВЦІ» - МОЛОДЦІ!23 серпня на Центральному стадіоні імені Г.Тонкочеєва нарешті знайшов власника Кубок райо­ну з футболу, присвячений 27-й річниці Незалежності України. У фіналі зіграли команди «Замок» (с.Панівці) та «Граніт» (с.Думанів). 

Матч видався напруженим і емоційним, адже при­-страсті не вщухали ані на полі, ані серед уболівальників: десятки небезпечних моментів, декілька жовтих карток, гучні вигуки, поради та підбадьорювання від пуб­ліки… Нудьгувати не довелося нікому. Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 7:6 на користь команди «Замок».

Найкращі гравці матчу: Сергій Ратушняк («Граніт») і Сергій Лабанський («Замок»).

– Ми із самого початку були налаштовані оптимістично, хоч і переймалися, чи не повториться ситуація із суперниками, як торік, коли ми грали зі Слобідкою-Рихтівською. Тоді у чвертьфіналі та півфіналі склад їхньої команди був один, а у фінал вийшли зовсім інші нові футболісти. На щастя, цього року ситуація дещо краща. Постійні тренування дали результати, це було помітно у володінні м’ячем і техніці футболістів. Сподіваюся, що наступного року гратимемо ще досконаліше, – розповідає тренер пановецької команди «Замок» Сергій Соловодов.

Ольга БАНАХ, Вікторія БОЯРШИНОВА.