П'ятница, 29 Березня 2024 р.
31 Серпня 2018

ТУРИСТИ НА ВЕЛОСИПЕДАХ

Із 23 по 26 серпня поблизу села Китайгород відбувся Кубок України зі спортивного туризму. У змаганнях, які проводилися на технічно складних дистанціях найвищого класу «Комплексна дистанція» (фігурне водіння велосипеда, тріал, велокрос) та «Велоралі», взяли участь 6 команд із Тернопільської, Хмельницької та Сумської областей.

ТУРИСТИ НА ВЕЛОСИПЕДАХКубок проводило Міністерство молоді та спорту України спільно з Федерацією спортивного туризму України. Відповідальність за підготовку і безпосереднє проведення покладалася на управління молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації. Суттєву допомогу в проведенні заходу надали Кам’янець­Подільський міський осередок Федерації спортивного туризму (голова Роман Федчук) і Кам’янець­Подільське поза­шкільне навчально­виховне об’єднання (директор Наталія Ілаш).

Від Кам’янеччини в Кубку взяли участь дві команди, одна з яких здобула ІІІ місце, ­ команда Кам’янець­Подільського МО ФСТ. Команди­призери отримали цінні подарунки від магазину «Обойди мир» ПП Елли Некрасової.

За бронзових призерів виступали вихованці ПНВО Богдан Гетьман, Андрій Гуменюк, Іван Цвігайло та Дмитро Коваленко (тренер Юрій Полевий).

Команда дякує за сприяння в проведен­­ні змагань НПП «Подільські Товтри» і начальнику відділу освіти, культури, спорту і туризму Китайгородської ОТГ Любові Волоховській.

Роман ФЕДЧУК, заступник головного судді з організаційних питань.