Середа, 24 Квітня 2024 р.
7 Вересня 2018

АФРИКО, ЗНАЙ НАШИХ!

Протягом 3-8 вересня у Південно-Африканській Республіці триває чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юнаків і дівчат, юніорів та юніорок. Уже вдруге цього року місто Почефструм приймає такий масштабний форум.

АФРИКО, ЗНАЙ НАШИХ!Кам’янчанка Тетяна Шлопко розпочала другий день змагань зі здобуття титулу чемпіонки світу в категорії до 52 кг. Золота нагорода і рекорд Європи серед юніорок у присіданні із результатом 192,5 кг, ще одне золото у жимі (120 кг) та срібло у тязі (162,5 кг) склали в сумі триборства новий рекорд України серед юніорок – 475 кг.

Ще одна кам’янчанка Анастасія Антонюк повторила успіх своєї землячки, ставши чемпіонкою світу серед дівчат у ваговій категорії до 57 кг. Анастасія, як і Тетяна, здобула золоті нагороди у присіданні (170 кг) та жимі (100 кг) і срібло у тязі (150 кг). Сума чемпіонки становить 420 кг. Приємним моментом для Анастасії стало вручення посвідчення майстра спорту України міжнародного кла­су президентом Національної федерації пауерліфтингу Сіражутдіном Базаєвим.

Підготували чемпіонок тренери Вадим Воронецький і Дмитро Со­лопчук.

Ольга БАНАХ.