П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
28 Вересня 2018

СОТНЯ ВЗЯЛАСЯ ЗА РАКЕТКИ

20 вересня в Кам’янці-Подільському з ініціативи декана факультету фізичної культури К-ПНУ Івана Стасюка на студентському стадіоні відбувся флешмоб «Фізична активність засобами бадмінтону» в рамках відзначення Міжнародного дня студентського спорту та 100-річчя національного університету ім.Івана Огієнка.

СОТНЯ ВЗЯЛАСЯ ЗА РАКЕТКИЛогічно, що саме 100 учасників взяли до рук ракетки, активно та жваво порухалися, тримаючи якомога довше волан у повітрі. Дехто згадав дитинство, а хтось спробував цю гру вперше. Невідомо, чи в Україні грали одночасно так багато людей на одному просторі, але ми, 100-тисячний Кам’янець, цього досягли.

Для найактивніших від клубу активного дозвілля, туризму та спорту «Ігромани» проводилися майстер-класи і конкурси на влучність, спритність, техніку. А на завершення заходу відбулася демонстрація інших ігрових видів, серед яких алтимат, фризбі, диск-гольф, кросмінтон.

Подяка спонсорам та учасникам: піцерії «PizzaBix», факультету фізичної культури та всім студентам, викладачам, праців­никам К-ПНУ, НВК №9, 14, міському ліцею.

А вже наступного дня в спортзалі відбулася першість університету з бадмінтону. Переможці серед жінок: І – Віта Варик, ІІ – Дарина Дмитрук, ІІІ – Марія Дробот. Серед чоловіків: І – Олег Мазяр, ІІ – Олег Ковтун, ІІІ – Віталій Поздрень.

Дмитро БОЙКО.