П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
19 Жовтня 2018

ТИТАНІЧНА СИЛА ТА ЖІНОЧА КРАСА

6 жовтня в Києві завершився чемпіонат України з флаг-футболу, в якому взяли участь і кам’янецькі спортсменки – команда «Титаніди» (тренери Сергій Полюх і Богдан Школовий). До цього зіграли тури у Вінниці, Дніпрі та Кам’янці-Подільському, за результатами яких визначилися призери чемпіонату.

ТИТАНІЧНА СИЛА ТА ЖІНОЧА КРАСАПівфінал:

«Валькірії» (Дніпро) – «Титаніди» (Кам’янець-Подільський) – 6:49.

Фінал:

«Вовчиці» (Вінниця) – «Титаніди» – 48:6.

Тренерський штаб поділився враженнями з «Подолянином»:

– У фіналі від УЛАФ нагородили найкращих гравців кожної команди, зокрема й нашу Карину Асташенко. Не можу не відзначити й інших дівчат, які долучилися до срібної перемоги. Це Марина Бойчук, Наталія Ванько, Ольга Гаряча, Марія Гладюк, Уляна Кирилишин, Аліна та Леся Краєві, Оксана Кушнірчук, Анастасія Попова, Вікторія Свирида, Олександра Стара та Анна Чорна.

Щодо суперниць, «Вовчиць», у дівчат цієї команди чудова фізична підготовка і настрій на гру, от якраз над цими речами й будемо працювати. Звичайно, нам потрібно ускладнити комбінації та використовувати більше обманної тактики.

Головні плани на майбутнє – набір нових дівчат, а також кропітка робота над самовдосконаленням. Цьогоріч в Украї­ні почали тренування ще дві нові жіночі команди із флаг-­футболу: у Хмельницькому – «Амазонки», у Києві – «Horsy». Тому наступні турніри обіцяють бути ще цікавішими і складнішими.

Нині команда продовжує тренування на базі 3-ї школи, на вулиці. Залу для тренувань узимку поки не маємо, ведемо переговори. Оголошуємо набір у дитячу групу (12-14 років). Ну і, звичайно, є постійний набір у дорослу чоловічу команду (16+).

Серед наших спонсорів хотілося б відзначити компанію «Сrazynetwork», яка допомагає як у виїзних, так і домашніх іграх. Також за підтримки керівництва ULAF і медіа-компанії «Mostvideo.tv» вперше в історії українського спорту було проведено трансляцію фіналу з флаг-футболу. З місцевих депутатів інформаційну та технічну підтримку отримуємо від Михайла Посітка, за що йому вдячні.

Дмитро БОЙКО.