П'ятница, 29 Березня 2024 р.
4 Січня 2019

ВШАНУВАЛИ ЧЕМПІОНІВ

У МІСТІ…

Сергій Чайка і його вихованці Олег Маматов та Роман Іванюк21 грудня в сесійній залі міської ра­ди тренер тхеквондо Сергій Чайка і його вихованці Олег Маматов та Роман Іванюк із рук міського голови Михайла Сімашкевича отримали відзнаки Все­українського об’єднання «Країна».

Михайло Євстафійович вручив Сер­гію Чайці посвідчення та відзнаку «За відданість справі», Роману Іванюку – медаль за «Незламність духу», а Олегу Мамато­-ву – посвідчення «Майстер спорту України».

Варто зазначити, що міський голова передав для вихованців СК «Чайка» і новорічні подарунки від народного депутата Володимира Мельниченка та всіх депутатів міськради.

Спортсмени дякують старшому тренеру збірної команди України з паратхеквондо Сергію Брушницькому.


…РАЙОНІ

Микола Дубчак26 грудня в сесійній залі Хмельницької ОДА відзначали найкращих спортсменів і тренерів 2018 року.

Так, учитель Гуменецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія», тренер-викладач із легкої атлетики ДЮСШ «Лідер» Микола Дубчак був відзначений грамотою Хмельницької ОДА за вагомий внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху та пропаганду здорового способу життя сертифікатом на 5000 гривень як «Найкращий спортсмен ветеранського спорту», а також подякою НОК України за внесок у розвиток олімпійського руху.

ПауерліфтериТакож серед номінантів і наші пауерліфтери. Найкращими спортсменами з неолімпійських видів спорту стали Тетяна Шлопко, Тетяна Мельник, Тетяна Щавінська, Катерина Ткачук, Анастасія Антонюк та Вадим Яржемський. Щодо олімпійських видів спорту, то до десятки найкращих увійшла юніорка Ганна Ковальчук. Серед тренерів – Вадим Воронецький, Сергій Чайка, Анатолій Лабатюк і

Віктор Цісар.

Також обласний осередок пауерліфтингу Хмельницької області відзначив найкращих спортсменів і суддів за підсумками 2018 р. А це Сергій Красій, Владислав Делик, Андрій Андрущенко, Владислав Боднар, Сергій Франков, Анна Василюк, Сергій Божук, Лариса Осичка та Ганна Бежевець, а за особистий внесок – Юрій Купріянов.


…І В СТОЛИЦІ

Данило Стасюк та його тренера Дмитро Пасенко24 грудня в столичному НСК «Олімпійський» також відбулося нагородження найкращих спортсменів і тренерів, які показали результат у чемпіонатах Європи та світу 2018 р.

Не обминули і кам’янчан: представника ДЮСШ №2 Данила Стасюка та його тренера Дмитра Пасенка.

Ольга БАНАХ.