Субота, 20 Квітня 2024 р.
24 Травня 2019

ГІДНЕ ФУТБОЛЬНЕ СУПЕРНИЦТВО

13-16 травня. м.Харків. Фінальні змагання ХІV Літньої універсіади України з футболу серед жінок.

До збірної команди Хмельницької області ввійшли студенти К-ПНУ. В першій грі наша команда перемогла чернівчан із рахунком 7:1 і вийшла до півфіналу, де грала з господарями змагань.
У грі з харків’янами наші спортсменки поступилися, отримавши право змагатися за ІІІ місце. В останній грі з командою Сумської області наші дівчата перемогли з рахунком 4:1, гідно захистили бронзу, набравши 540 очок.
До речі, жіноча футбольна команда К-ПНУ, заснована 2003 р., вперше досягла таких високих результатів. За команду виступали: Уляна Олійник, Марина Косік, Анастасія Жогел, Вікторія Малець, Христина Гончар, Анастасія Петровська, Юлія Слободянюк, Анастасія Атаманюк, Єлизавета Тополюк, Надія Ве­герич, Каріна Голованчук, Віта Варик, Юлія Лісінська, Мар’яна Балух, Ярослава Бик, Марина Тимощук, Ганна Городинська та Наталія Подольська.
– Футболістки зробили величезний крок у своїй професійній діяльності, доклавши максимум зусиль. Показали гідне суперництво, адже грали проти найсильніших жіночих збірних команд країни – і це вже засвідчує успіх, – запевняє тренер команди, викладач кафедри спорту і спортивних ігор К-ПНУ Вадим Стасюк.