Четвер, 28 Березня 2024 р.
7 Червня 2019

ФУТБОЛ

ВІЙСЬКОВО-ФУТБОЛЬНІ ЧЕМПІОНИ
1 червня на Центральному стадіоні ім.Г.Тонкочеєва було спекотно. Адже футбольна збірна військових частин Кам’янець-Подільського гарнізону «Фортеця» в рамках Всеукраїнського турніру на Кубок Героїв АТО приймала футбольний клуб «Авіатор» зі Старокостянтинова.
У важкому безкомпромісному поєдинку перемогу з рахунком 3:2 здобула «Фортеця».

«ФОРТЕЦЯ» НА РІЗНИХ ФРОНТАХ
22 травня місцева команда «Фортеця» (тренер Віталій Авінов) показала зуби в рамках ІІІ туру Прем’єр-ліги Хмельницької області з футболу проти ФК «Хмельницький».
Так, на Центральному стадіоні глядачі побачили 6 голів на різний смак. Наші повели – 2:0, але гості на заключних хвилинах 1 тайму також були результативними. Згодом ка­м’ян­чанам після двох пропущених голів вдало­-ся врятуватися аж на доданих хви­линах другого тайму. Як підсумок – 3:3.
Відклавши наступний тур, більшість гравців нашої команди змагалися вже в рамках студентської Універсіади. У західному регіоні вийшли до фіналу, здолавши виш із Тернополя за підсумками двох матчів (1:2, 3:0). Але нав’язати боротьбу господарям-львів’янам не вдалося – 0:5.

ГРАЛИ ВЕТЕРАНИ
2 травня відбувся ІІІ тур чемпіонату області з футболу серед ветеранів (40+). «Фортеця» грала на виїзді проти «Папірника» із Понінки. На жаль, наші зазнали першої поразки – 1:2.
Нагадаємо, що раніше кам’янчани вдома розіграли сухі нулі в матчі з «Іскрою» (Теофіполь) та перемогли шепетівський «Темп» – 1:0.
А вже 9 червня вони прийматимуть поточного лідера чемпіонату – «Агробізнес» із Волочиська.

ФІНАЛ НЕ ЗА ГОРАМИ
Добігає до завершення перше коло чемпіонату міста з футболу, який стартував 17 квітня.
Змагаються 7 команд. У V турі зафіксовані такі результати:
«Довжок-Левада» – «Буревісник» – 2:6;
«Фортеця-АТО» – «Цементник» – 0:1;
«Авто-Street» – «ДЮСШ-2» – 3:0.
Також відбувся пропущений матч лідерів: «Цементник» поступився «Авто-Street» – 0:4. Із таким же рахунком «Фортеця-АТО» зазнала поразки у матчі з «Буревісником».

За станом на 3 червня