Субота, 27 Квітня 2024 р.
21 Червня 2019

ЗНАЙ НАШИХ!

СТАЛИ ЧЕМПІОНАМИ ЄВРОПИ

Із 6 по 16 червня в місті Кальярі, що в Італії, проводився чемпіонат Європи з волейболу серед спортсменів із порушенням слуху. Чоловіча національна дефлімпійська збірна України з волейболу, до якої увійшли й кам’янецькі спортсмени, стала чемпіоном Європи, розгромивши у фіналі команду Російської Федерації з рахунком 3:1. Жіноча команда виборола бронзову нагороду турніру, вигравши матч за ІІІ місце.


СРІБЛО ІЗ ПРАГИ

15 червня в Празі відбувся Міжнародний турнір із тхеквондо ВТФ «Czech open – 2019», у якому брала участь вихованка СК «Чайка», студентка К-ПНУ Любава Ільчик.
У півфіналі турніру Любава перемогла суперницю з рахунком 15:11.
А в бою за золоті медалі зустрілася з віце-чемпіонкою Європи Домінікою Хроновою, по ходу бою Любава вигравала в рахунку, але в підсумку чешка переламала хід по­єдинку і стала першою. У Любави – срібло.


ЛІВАЧ ПО ЗАСЛУГАХ!

15 червня на території головної олімпійської бази в Конча-Заспі Національний олімпійський комі­-тет вшанував лауреатку спортивного квітня – чемпіонку Європи з жі­ночої боротьби, студентку К-ПНУ Оксану Лівач.
Нагороду найкраща спортсменка місяця отримала на очах у партнерів по збірній, що днями вирушить до Мінська для участі в ІІ Європейських іграх. Нагадаємо, що Оксану Лівач було визнано найкращою спортсменкою квітня в Україні завдяки її перемозі у чемпіонаті Європи зі спортивної боротьби у ваговій категорії до 50 кг. Золотий тріумф 21-річної борчині в румунському Бухаресті став першим на «дорослому» рівні. Крім того, Оксана була наймолодшою чемпіонкою Європи серед представниць України.