Четвер, 25 Квітня 2024 р.
19 Липня 2019

ВЕТЕРАНИ ДАЛИ ЖАРУ

Ветерани Хмельниччини відзначилися у чемпіонаті України 55+. Наші фут­болісти посіли ІІІ місце в цьогорічному, вже 6-му, чемпіонаті України серед ветеранів вікової групи від 55-ти років і старші, присвяченому пам’яті гравця київського «Динамо» і збірної СРСР Віктора Матвієнка, що організувала Асоціація ветеранів футболу України за підтримки Федерації футболу Львівської області. Приємно, що у складі команди грали кам’янчанин Володимир Микитюк і Валентин Борчук зі Старої Ушиці.

Команди (7 польових гравців + воротар) грали на пів поля за схемою «два тайми по 20 хвилин». Попри солідний вік футболістів, завдяки їхньому нестримному бажанню до перемоги на футбольному полі була жвава, непоступлива боротьба з низкою гострих моментів, аж трава під ногами горіла. Ветерани постійно жартома підбадьорювали один одного вигуками на кшталт «Здорово, дєдуля!», «Жару».
Загалом у цьогорічному турнірі взяли участь 12 команд із різних куточків України. 5 із них змагалися за підсумкову перемогу. До вирішальних протистоянь фіналісти підходили із заліковими балами, здобутими на попередній стадії змагань. У підсумку збірна Львова на одне очко випередила опонентів із Луцька, які стали другими. Третю позицію на п’єдесталі посіли наші ветерани.
Кубки і медалі переможцю та призерам вручили виконавчий директор Асоціації ветеранів футболу України Віталій Кулібабенко та заступник виконавчого директора Федерації футболу Львівської області Андрій Смольський.
За матеріалами Хмельницької обласної федерації футболу.