П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
19 Липня 2019

ТАБОРУВАЛАСЯ АКТИВНА МОЛОДЬ

Близько 70 старшокласників із Кам’янця-Подільського та інших куточків області п’ять днів провели незабутньо і корисно, адже на Руській брамі розташувався військово-патріотичний наметовий табір «Chekpoint-2019».

Під час таборування діти навчалися основам стройової та саперної підготовки, долікарської допомоги, сплавлялися по річці, вивчали історію та культуру України. А на закриття до хлопців і дівчат завітали працівни­ки поліції, які в неформальній обстановці поспілкувалися з ними, організували показові виступи спецпризначенців, а також виставку сучасного озброєння і спецзасобів. Організував захід Володимир Барановський, який очолює Клуб юних миротворців. Організація функціонує з 2005 року і об’єднує активних та небайдужих підлітків. До речі, ці хлопці й дівчата були одними з перших, хто вступив у Хмельницьке об’єднання молодих і активних «ХОМА», члени якого допомагають поліцейським працювати з молоддю та проводити профілактичну роботу.
– Я вже давно працюю з дітьми і пишаюся тим, що 96 моїх вихованців на сьогодні служать у лавах Зброй­них сил України, поліції та інших силових структурах, – зазначив Володимир Барановський.

За матеріалами прес-служби ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.