Четвер, 25 Квітня 2024 р.
2 Серпня 2019

ПОДРУЖИЛИСЯ З ІГРАМИ

30 липня в місті над Смотричем уперше відбувся мініфестиваль спортивно-інтелектуальних ігор «ДімбойФест».

Із нагоди Міжнародного дня друзів у кафе «Затишок» охочі грали у
настільні ігри. Чого тільки не було: «Доббль», «7*9», «Ритм та Виклик», «Абалон», «Діксіт», прокачали народ у «Руммікуб» та «Рубікс Рейс».
Найкращими з «Руммікубу» були Сергій Міщенко і Сергій Мозгін, у «Рубікс Рейсі» – Геннадій Безверхній
та Олександр Яковлєв, у «Диск-Гольфі» – автор цих рядків. Продовжили свято активні руханки із бадмінтону, крос­мінтону, фризбі, мінікорфболу, диск-­гольфу, водного волейболу, хі-ха-хо у парку Героїв Євромайдану.
Ідея такого мініфестивалю – це пробна версія для масштабних командних змагань серед школярів і студентів, а також дорослого населення з метою популяризації змістовного дозвілля, покращення спортивних і розумових навичок. Також міський Клуб активного дозвілля, туризму та спорту прагне залучити до Кам’янця проєкт нашого земляка із Хмельницького Олександра Педана – «Junior Z», аби показати школя­рам, що уроки фізкультури можуть бу­ти цікавими і за вподобаннями.
Адже можна навчатися, граючись! Не вірите? Корфбол, петанк, бад­мінтон, фризбі, черлідинг, флор­-бол, регбі та інші розваги – все це може стати частиною уроку.

Уже незабаром наш клуб проведе черговий бадмінтонний турнір до Дня Незалежності – «Ігри патріотів». Запрошуємо до співпраці директорів, меценатів та волонтерів. Звертатися за номером: 097-876-76-05.
Організатор дякує закладу «Затишок» за гостинний прийом.

Дмитро БОЙКО, організатор мініфестивалю «ДімбойФест».