Четвер, 25 Квітня 2024 р.
9 Серпня 2019

ПОПЕРЕДУ ЩЕ ДВІ ДОМАШНІ ГРИ

Триває друге коло чемпіонату України з мотоболу-2019.

Сергій Ісаєнко, Леся Нікітюк і тренер Павло Відлацький4 серпня наш мотобольний стадіон приймав матч місцевого «Поділля-Мотор» та «Ниви» з Виш­няків (Полтавська область).
І хоча гра закінчилася з рахунком 1:5 на користь гостей, кам’янецька команда показала гарну гру і стримувала суперника доволі довго – перед початком четвертого періоду ми програвали лише 1:2.
Крім відданих кам’янецьких уболівальників, на гру завітала і несподівана гостя – Леся Нікітюк разом зі знімальною групою «Нового каналу». Шлях «Leмаршрутки» – нового тревел-проєкту популярною ведучої – проклали і на тренування, що передувало грі місцевих мотоболістів.
Благодійний фонд «МіСт» ім.Михайла Савенка в особі президента фонду Сергія Ісаєнка та заснов­ника фонду Дмитра Савенка, як завжди, підста­вили своє плече, подарувавши комплект гуми для мотоциклів.
«Поділля-Мотор» чекає підтримки кам’янчан на наступних матчах, які відбудуться на мотобольному стадіоні 11 та 25 серпня. Нашими суперниками будуть спочатку «Дружба» з Мачухів, а потім новосанжарський «Колос».
Початок о 17.00.